Irinan topless-kuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on tullut tunnetuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Neitokainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille. Latinomaisen ulkonäkönsä vuoksi häntä luullaan tosin usein eteläamerikkalaiseksi.

Nyt Irina Shayk on päättänyt yhdistää sosiaalisessa mediassa paljaan pinnan esittelyn ja maailman epäkohtiin puuttumisen. Instagramissa jakamassaan topless-kuvassa mallikaunotar pitelee kädessään lappua, jossa lukee ”#BringBackOurGirls”, tuokaa tyttömme takaisin.

Bring back our girls -kampanjalla pyritään lisäämään ihmisten tietoisuutta sen puolesta, että taannoin Boko Haram -ääriryhmän kaappaamat 276 koulutyttöä saataisiin vapaaksi. Irina Shaykin lisäksi lukuisat muutkin tähdet, kuten Anne Hathaway, Angelina Jolie ja Cara Delevingne ovat osallistuneet kampanjaan.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Tosielämässään Irina on seurustellut jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 lähtien.