Ohhoh, näin kummallisia esineitä ihmiset pakkaavat matkoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Matkalle lähtiessä kannattaa pakata mukaan ainoastaan tarpeelliset tavarat, jotta laukkujen kilorajat eivät ylity ja lisämaksuja synny. Kengistä löytää paljon tyhjää tilaa pikkuvaatteille, ja muutenkin mukaan otettavat tekstiilit kannattaa rullata tiiviisti tilan säästämiseksi.

Send My Bag -sivusto on nyt listannut kummallisimmat esineet, joita ihmiset ovat ottaneet reissuillensa mukaan. Eräs nelikymppinen nainen pakkaa matkalaukkuunsa aina kehystettyjä kuvia kissoistaan. Rakkaiden lemmikkieläinten kuvat vielä ymmärtäisi jotenkin, mutta kaikki kuvien kissat ovat kuolleita. Nainen väittää, että saa kuvien avulla lemmikit pääsevät matkoillensa mukaan. Toinen reissumies ottaa aina mukaan seinäkellonsa, koska on tottunut nukahtamaan sen tikittävään ääneen.

Eräs mies on puolestaan päättänyt jättää matkatavaroiden sisällön niin suppeaksi, että pystyy aina kantamaan omia käsipainojaan reissussa mukana. Yhtä hullulta kuulostaa nainen, joka raahaa miehensä tuhkauurnaa kaikille matkoille mukanaan. Toinen omituinen pakkaa puolestaan matkalaukkunsa täyteen sipsejä, joihin hän on pahasti koukussa.

Riippuvuudet saattavat säädellä ihmisten elämää niin paljon, että jopa heidän matkalaukkunsa sisältö määräytyy addiktion mukaan. Listalle pääsevät muun muassa nainen, joka rakastaa hiplata lampaanvillaa ja kantaa sitä siksi aina mukanaan. Myös tulipaloja pakonomaisesti pelkäävä mies on turvautunut kantamaan matkoillaan omaa vaahtosammuntina kassissa. Omituisin esine lienee kuitenkin erään parikymppisen naisen kanniskelema karvakasa, joka on hänen täytetty lemmikkihamsterinsa.