Supersuosittu TV-sarja loppuu – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehen puolikkaat on yksi maailman suosituimmista televisiosarjoista. Sarjan entinen päätähti Charlie Sheen sai aikoinaan kahden miljoonan dollarin palkkion jaksolta. Televisiossa pyörii parhaillaan sarjan 12. tuotantokausi, ja sen on nyt kerrottu jäävän viimeiseksi.

Fanit ovat elätelleet toiveita sarjan jatkumisesta, mutta nyt toiveet näyttävät olevan turhia. CBS-televisiokanavan työntekijä Nina Tassler on kertonut, että Miehen puolikkaat -sarja lopetetaan jo tänä vuonna kauden päätyttyä. Sarjan luoja Chuck Lorre on kuitenkin luvannut muutaman suuren yllätyksen ennen loppua, ja koko sarja tulee päättymään upealla tavalla monien ideoiden kautta. Sarjaa on esitetty vuodesta 2003.

Miehen puolikkaat on amerikkalainen komediasarja, joka on vuosien varrella muodostunut erittäin suosituksi. Ohjelma on kuitenkin ollut otsikoissa muun muassa Charlie Sheenin ja lapsinäyttelijä Angus T. Jonesin lähdettyä sarjasta. Jakea näytelleen Angusin mukaan television haittavaikutuksesta ihmisen aivoille on tieteellisiä todisteita. Angus kertoi taannoin myös tulleensa uskoon huomattuaan elämänsä olevan laskukierteessä, sillä hän on esimerkiksi polttanut kannabista ja saanut ylinopeussakkoja.