Ruisrockin ohjelma valmis

Viihdeuutiset · Stara.fi

4.-6. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin ohjelma on valmis uusien kiinnitysten ja spesiaalikeikkojen myötä. Turun Ruissalossa nähdään kesällä yli 60 artistin kattaus sekä kansainvälisiä että kotimaisia tähtiä.

The Local Bandissä vaikuttavat kotimaisen rockin ja metallin kärkinimet Alexi Laiho, Jussi69, Olli Herman ja Archie Kuosmanen. Kokoonpano sai alkunsa kavereiden halusta soittaa yhdessä omia suosikkibiisejään Mötley Cruesta, W.A.S.P.iin ja Van Haleniin. Raskasta antia tuo myös mittavalta maailmankiertueeltaan Ruissaloon saapuva Sonata Arctica.

Ruissalossa esiintyy myös Pepe Willbergin ja Matti Mikkolan luotsaama Pepe & Saimaa, joka pitää sisällään 30 henkeä, jossa on komppiryhmän lisäksi jousi- ja torvisektio sekä kuoro. Ensi kertaa Suomeen saapuu melankolista ja euforista synapoppia tarjoileva Future Islands. YO! SDT Raps tarjoaa perjantain päätösbileet Minirantalavalla viiden rap-DJ:n voimin.