Isac Elliot yhteistyössä supertuottajan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiselle popsensaatio Isac Elliotille on tarjoutunut elämänsä tilaisuus työskennellä yhden maailman kysytyimmän tuottajan kanssa. Lady Gagan, Pitbullin, Jennifer Lopezin, Usherin ja Nicki Minajin kanssa työskennelleen RedOnen tiimi työstää uutta materiaalia Isacin kanssa Tukholmassa.

Ryhmä on koolla maineikkaalla Cosmos -studiolla. Samaisessa studiossa on äänitetty esimerkiksi Abban, Britney Spearsin, Jennifer Lopezin ja Lady Gagan tuotantoa.

Isac Elliot on maamme seuratuin teinitähti sosisaalisessa mediassa. Hänellä on Instagramissa yli 185.000 seuraajaa, Facebookissa yli 98.000 tykkääjää ja Twitterissä yli 43.000 seuraajaa. Hänen viime toukokuussa julkaistu ensialbumi Wake Up World debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä ja on siitä lähtien ollut listan kärjessä peräti 47 peräkkäistä viikkoa. Isac pokkasi tämän vuoden Emma-gaalassa Vuoden tulokas- ja Spotifyn Vuoden Innovaattori -pystit. Dream Big-The Movie -elokuva julkaistiin DVD:nä 7. toukokuuta.