Kim Kardashian säväytti lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West menevät pian naimisiin Pariisissa. Kim on valmistautunut tulevaan tilaisuuteen kunto-ohjaaja Gunnar Petersonin avulla. Lähestyvistä häistä huolimatta nainen on esiintynyt julkisuudessa tiuhaan tahtiin. Tällä kertaa lentokentällä New Yorkissa.

Kim kuvattiin John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä, jonne hän saapui poikkeuksellisen näyttävässä asussa. Hänen etumuksensa nimittäin vangitsi takuulla ainakin kaikkien miesten katseet.

Thaimaassa äskettäin perheineen lomaillut Kim Kardashian keskittyi matkalla erilaisten hoitojen ottamiseen. Hän muun muassa maksoi yli 200 euroa 15 minuuttia kestäneestä peppu-, kasvo- ja rintakäsittelystä. Kimin ja Kanye Westin Pariisissa salaisessa paikassa järjestettävät häät osuvat samalle viikonlopulle Cannesin elokuvajuhlien aikaan. Kutsuvieraslistalla ovat muun muassa Euroopan kuninkaalliset ja Obaman perhe.