Nyt meni epätoivoiseksi: Robin Thicke teki anelukappaleen exälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkilistojen kärkipäässä komeileva Robin Thicke erosi hiljattain näyttelijävaimostaan Paula Pattonista pettämiskohun seurauksena. Laulajan kerrottiin jo aiemmin anelevan epätoivoisesti liittonsa puolesta, ja otsikoissa on useasti kerrottu miehen turvautuneen äärimmäisiin keinoihin exänsä takaisin saamiseksi.

Nyt on kaiketi lyöty viimeinen naula laulajan epätoivon arkkuun, sillä Robin Thicken kerrotaan kynäilleen henkilökohtaisen musiikkikappaleen Paula Pattonille. Kappaleen nimi on Get Her Back, eli vapaasti suomennettuna ”Hanki hänet takaisin”. Mies on kuvaillut tuoretta biisiä liikuttavaksi, ja se on tarkoitus esittää ensimmäisen kerran Billboard Music Awardsin lavalla. Kappaleen sanoitus on surullista valittelua parisuhteen päättymisestä ja siitä, kuinka mies tahtoisi rakkautensa takaisin – hinnalla millä hyvänsä.

– I gotta get her, go get her back. I gotta treat her right. I gotta cherish her for life. I should’ve kissed you longer. I should’ve held you stronger. And I’ll wait for forever for you, TMZ kertoo kappaleen sanoitukseksi.

Miley Cyrusin ja Robin Thciken yhteisesiintymisellä kerrotaan olevan osuutta siihen, että miehen vaimo jätti hänet. Erityisen raivoissaan Paula Pattonin kerrotaan olleen sen vuoksi, että esityksen rohkeimmat palat tulivat hänelle täysin yllätyksenä. Miley Cyrus improvisoi tilanteen, jossa hän pyöritti takapuoltaan Robin Thicken edessä, ja mies näytti vain nauttivan tilanteesta. Lukioajoista Robinin kanssa viihtynyt Paula raivostui tapahtuneesta, ja kertoi Robinin häpäisseen hänet suorassa televisiolähteyksessä. Parilla on yhteinen kolmevuotias Julian-poika.