Viimeisillään raskaana – nainen harrastaa yhä painonnostamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nousi taannoin kohu tapauksesta, jossa kuntosalilla yhdessä vauvansa kanssa käyneestä perheenäidistä tehtiin lastensuojeluilmoitus Facebook-kuvan perusteella. Sosiaaliviranomaiset kutsuivat kunnostaan huolta pitävän äidin keskustelemaan tilanteesta kanssaan.

Mitähän suomalaiset sossutädit olisivat sanoneet viimeisillään raskaana olevasta tulevasta perheenäidistä, joka käy aktiivisesti kuntosalilla ja tekee raskaita voimaharjoituksia suuresta vatsastaan ja 40. raskausviikosta huolimatta. Nyt tällainen nainen nähdään verkkovideolla, joka on saanut kovasti huomiota osakseen.

33-vuotias Meghan Leatherman kertoo Barcroftin videolla tehneensä raskautensa aikana useita henkilökohtaisia ennätyksiään, mikä on yllättänyt sekä hänet että valmentajansa. Lastensuojeluilmoitusten tekemisen sijaan muut naiset arvostavat Leathermanin asennetta ja periksiantamattomuutta. Valmentaja myöntää kuitenkin olleensa välillä huolissaan suojatistaan.