10-kuukautisesta pojasta YouTube-tähti – videollinen silkkaa riemua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienten videokameroiden yleistyttyä niitä on ryhdytty käyttämään yhä useammin arkisten tilanteiden tallentamiseen uusilla tavoilla. Nyt verkossa ihastuttaa kymmenkuukautinen pikkupoika, jonka päässä olevaan kypärään kiinnitettiin pienikokoinen videokamera.

YouTube
YouTube

Pikkupoika Rasmus Futtrup nähdään videolla leikkipuistossa muun muassa vauhdikkaissa keinukyydeissä. Kesän tullen keinuminen aiheutti rajatonta riemua, joka sai Rasmuksen kirjaimellisesti kuolaamaan innostuksesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat