Amy Willertonin rohkea kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Amy Willerton kruunattiin viime vuonna Miss Iso-Britannaiksi, ja pääsi edustamaan maataan Miss Universum -kisoihin. Bristolista kotoisin oleva neito on vasta 21-vuotias, mutta on jo menestynyt lukuisissa missikilpailuissa ja saanut muutenkin jalansijaa hyvin julkkismarkkinoilla.

Eilen Amy kuvattiin Cannesin elokuvafestivaaleilla hänen astellessaan The Promenade de la Croisettea. Amy yllä oli näyttävä musta iltapuku, jonka kaula-aukko vangitsi katseita.

21-vuotias Amy Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa.