Mies asensi nälkäisille jääkaapin talonsa seinustalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vähävaraisemmille ja nälkäisille on perinteisesti perustettu esimerkiksi ruokapankkeja ja erilaisia ilmaisia yösijoja. Nyt erään saudiarabialaisen miehen nerokas idea ihastuttaa maailmalla. Miehen toiminta auttaa suoraan alueen nälkäisiä.

Twittter
Twittter

Nimettömänä pysyttelevä saudimies asensi talonsa ulkoseinälle jääkaapin, joka on kenen tahansa käytettävissä. Jääkaappiin saa tuoda ruokaa kuka tahansa, ja sieltä saa tulla hakemaan ruokaa sitä tarvitsevat. Hailissa asuvan miehen tekoa hehkutetaan senkin takia, että se vähentää nälkäisten häpeän tunnetta, kun heidän ei tarvitse kerjätä ruokansa eteen, Gulf News uutisoi.

Huikea idea on herättänyt huomiota myös Saudi-Arabian ulkopuolella esimerkiksi Twitterissä. Muun muassa tutkija Shaiks Mohammad Al Araif twiittasi kuvan jääkaapista. BBC:n käännöksen mukaan mies kehuu twiitissään jääkaapin asentaneen miehen hyväntekeväisyyttä.