Amyn uudet silikonit panivat iltapuvun koetukselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli Amy Childs on noussut tunnetuksi myös kotimaansa ulkopuolella. Tähti suurensi viime vuoden lopulla D-kupin silikonejaan DD-kokoon, ja hän on sittemmin esitellyt muotojaan niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Eilen illalla Amy kuvattiin osallistumassa The Caudwell Children Butterfly Ball -julkkisjuhliin Lontoon Grosvenor House -hotellissa. Hän oli yksi punaisen maton kuvatuimmista kaunottarista, eivätkä Childsin uudet silikonit ainakaan vähentäneet kuvaajien kiinnostusta.

Splash
Splash
Splash
Splash

Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Neito siirtyi aiemmiin TV-töistä yrittäjäksi ja omistaa oman kauneussalongin. Taannoin uimapukumalliston lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.