Vapise Kim Kardashian! Eva Longoria esitteli tiimalasivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjasta tunnettu tiimalasivartaloinen taskuraketti Eva Longoria on seurustellut useaan otteeseen itseään nuorempien miesten kanssa. Naisen suhteet eivät ole kestäneet, sillä 39-vuotias nainen erosi viime vuonna toyboystaan Ernesto Arguellosta. Sittemmin hän on viettänyt pääosin hiljaiseloa otsikoista.

Viikonloppuna Eva Longoria kuitenkin osallistui Cannesin elokuvajuhlien avajaisiin. Kaunottarella oli yllään upea valkoinen iltapuku, joka korosti hänen tiimalasimaisia muotojaan.

Eva Longoria on ainoa nainen, joka on päässyt Maximin kuumimpien naisten listan kärkeen kahdesti. Hän oli kärkisijoilla vuosina 2005 ja 2006. Hän on myös seksikkyyskisan vanhin voittaja. Longoria on paljastanut haastatteluissaan erään seikan, josta monet yllättyvät naisen tavatessaan. Monikaan ei tiedä, että Longoria on todellisuudessa koti-ihminen, eikä välttämättä viihdy pakkelit kasvoillaan normaalioloissa. Eva Longoria valittiin Maxim-miestenlehden Vuoden 2014 naiseksi.