Tyttöbändiltä kiellettiin seksi kiertueen ajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti vuonna 2011 X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtyeeltä ilmestyi voiton jälkeen muun muassa hittisinglet Cannonball ja Wings. Kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään, mutta Britanniassa yhtye on suosittu.

Taannoin kiertueella Little Mix -yhtyettä kiellettiin puhumasta Rihannalle heidän toimiessaan poptähden lämmittelijänä. Parhaillaan yhtye on Britanniassa areenakiertueella, jossa heille on annettu tiukat ohjeet intiimistä kanssakäymisestä, The Sun on Sunday uutisoi.

Yhtyeen jäseniltä on nimittäin kielletty seksin harrastaminen kiertueen aikana, ja yhtyeen jäsenten poikaystäville on annettu porttikielto tyttöjen hotellihuoneisiin ja kiertuebussiin. Lehden mukaan tytöt salakuljettivat poikaystäviään taannoisella Yhdysvaltojen kiertueellaan busseihin ja hotellihuoneisiin.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall.