Härski kesäherkku – tissijäätelöä imetään nännistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin japanilaisesta vanukkaasta, joka näytti hyllyvältä pepulta. Koska nousevan auringon maasta tulee muitakin kummallisuuksia, esittelemme tällä kertaa ”tissijäätelön”. Vaikka jäätelöä ei olekaan valmistettu äidinmaidosta, herättää se hurjasti kummasteluja myös kotimaassaan.

YouTube
YouTube

Vaniljapehmistä muistuttavan jäätelön nimi on Oppai Aisu, mikä tarkoittaa vapaasti suomennettuna tissijäätelöä. Jäätelö on nimensä veroinen, koska sen muoto muistuttaa erehdyttävästi naisen rintaa, ja herkun syömistapa on vähintäänkin yhtä erikoinen. Jäätelö on ikään kuin muovikelmun sisällä, ja sitä tulee syödä pakkauksen päässä olevasta nypykästä, eli nännistä imien.

Emmymadeinjapan on julkaissut jäätelöstä videon YouTubessa jo jokunen vuosi sitten, mutta tuote nousi jälleen otsikoihin RocketNews24-sivuston työryhmän testaillessa sitä. Tiimin jäsenten mukaan tuote on ollut Japanin markkinoilla jo 50-luvulta saakka ja sen hinta on alle puoli euroa. Tuotetta valmistaa Kubota Foods -niminen yritys.