Uskomaton tapaus: Väkijoukko ampui panssarivaunulla keskellä kaupunkia – teki pahaa jälkeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ukrainan tilanne on edelleen hyvin tulenarka, vaikka alueen tapahtumat eivät enää olekaan päivittäin uutisten ykkösaiheita. Maassa vallitsee monin paikoin sotatila. Nyt videolla nähdään mitä voi tapahtua, kun sotilaat hylkäävät panssarivaunun keskelle Mariupolin kaupunkia.

YouTube
YouTube

Luonnollisesti uteliaat menivät tunkeutuivat pian sen sisään. Ilmeisesti joku päätti testata mitä panssarivaunun hallintalaitteista tapahtuu, ja koki aikamoisen yllätyksen. Verkkoon ladatulla vieolla nimittäin nähdään kuinka joku sivullinen ampuu vahingossa tykillä keskellä vilkasta kaupunkia.

Pian laukaisun jälkeen nähdään ajoneuvosta poistuva mies. Sen jälkeen kuvassa nähdään kerrostalo, johon ammus on osunut tehden pahaa jälkeä. Kukaan ei kuollut, mutta yksi iäkäs mies loukkaantui lievästi lentävästä tiilestä, Jalopnik raportoi.