Älä koskaan tee tätä pilaa isällesi – nuori mies maksoi virheestään kivuliaasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään viikoittain toinen toistaan erikoisempia käytännön piloja ja huijauksia, joiden pitäisi yleensä olla edes jossain määrin hauskoja. Ajoittain pilat eivät kuitenkin mene suunnitelmien mukaan, ja silloin tuloksena voi olla hyvinkin kivuliaita seurauksia.

YouTube
YouTube

Verkossa nähtiin viime vuonna kuinka amerikkalainen teinipoika huijasi isälleen, että on saattanut tyttöystävänsä raskaaksi. Tosin huonolla menestyksellä, sillä isä oli vähällä hakata poikansa pesäpallomailalla. Nyt toinenkin nuori mies Prateek Verma on mennyt tekemään saman virheen, mutta huonommalla menestyksellä. Poika huijaa tyttöystävänsä olevan raskaana, ja isä ryhtyy pieksämään häntä välittömästi. Pahoilta vammoilta onneksi selvittiin. Näiden videoiden perusteella luulisi olevan selvää mistä aiheesta isälle ei mennä pilailemaan.