Adrianan rohkea asu varasti show’n Cannesissa – ja ihan syystäkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mieltävät Brasilian jalkapallomaaksi, mutta kyseisestä valtiosta ovat kotoisin myös monet julkkiskaunottaret. Mallimaailma tuntee Adriana Liman, joka on tehnyt näyttävää työtä esimerkiksi Victoria’s Secret -brändin listoilla.

32-vuotias supermalli on parhaillaan Ranskan Cannesissa järjestettävillä maailman tärkeimmillä elokuvafestivaaleilla. Eilen sunnuntaina Lima osallistui The Homesman -elokuvan ensi-iltajuhliin, ja onnistui olemaan illan kuvatuin kaunotar. Adrianan upea vaalea iltapuku ei jättänyt liikaa arvailun varaa.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretillä työskennellyt Adriana Lima on toiminut uransa aikana vuosina 2003 ja 2009 Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Nainen on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.