Bella Thornesta varttumassa häikäisevä bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori amerikkalainen teinitähti Bella Thorne ei ole vielä paistatellut kovinkaan paljon viihdelehtien otsikoissa, vaikka hänellä onkin jo takanaan mittava ura viihdealalla. Viime aikoina neitokainen on tehnyt tuloaan viihdemaailman kärkikaartiin, mutta monista kollegoistaan poiketen toistaiseksi ilman skandaaleja.

Parhaillaan Bella on viettämässä lomaansa Miamissa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Eilen nuori pari kuvattiin nauttimassa meren aalloista. Upeasta nuoresta tähdestä voisi tulla vaikkapa bikinimalli, ellei hänen uransa näyttelijänä ja laulajana ota tarpeeksi tuulta alleen.

16-vuotias amerikkalainen Bella Thorne tunnetaan paitsi näyttelijänä myös laulajana ja mallina. Hän on tähdittänyt urallaan jo yli 20 elokuvaa ja televisiosarjaa sekä esiintynyt kymmenissä mainoksissa. Bella Thorne tunnetaan parhaiten Disneyn tuottamasta televisiosarjasta Shake It Up!, jossa hän näyttelee tanssija CeCe Jonesia.