Katastrofi jalkapallo-ottelussa Bulgariassa – tulimeri pelikentällä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Väkivalta on jalkapallo-otteluiden ikävä varjopuoli, josta on yritetty päästä eroon jo pitkään. Varotoimista huolimatta katsoimoihin saadaan salakuljetettua usein muun muassa savupommeja ja muita merkinantovälineitä. Ei kuitenkaan siinä määrin kuin Bulgarian Cupin ottelussa, jossa pelikenttä muuttui tulimereksi.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Torstai-iltana Bulgariassa pelatussa ottelussa yleisö ryhtyi yllättäen heittelemään ilotulitteita ja savupommeja katsomon etuosaan ja pelikentälle. Tilanne paisui nopeasti hallitsemattomaksi kaaokseksi, kun kentän laidalla olleet mainokset syttyivät ilotulitteiden takia palamaan. Typerintä tapauksessa oli, että häiriköivä yleisö heitteli ilotulitteita myös palomiesten päälle.

Jalkapallostadion evakuoitiin 20 minuutiksi, kunnes tuli oli saatu sammutettua.