Kim Kardashian tienaa häistään 21 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Euroopan kuninkaallisia, Obaman perheen, Oprahin sekä Nelson Mandelan lesken häihinsä kutsuneet Kanye West ja Kim Kardashian ovat tämän hetken kuumimmat nimet. Pari astelee vihille Italian Firenzessä tulevana viikonloppuna, ja heidän perheensä on saapunut jo Eurooppaan suorittamaan häävalmisteluitaan.

Vaikka Kanye Westin ja Kim Kardashianin häistä odotetaan yhtä maailman suurinta spektaakkelia, ei se kuitenkaan verota parin pankkitiliä niin paljoa kuin luulisi. Bisneshajuinen pariskunta on nimittäin tuotteistanut häänsä taitavasti ja he nettoavat juhlista yhteensä 21 miljoonaa dollaria.

Suurimmat viipaleet on myyty viihdejätti E! News Networkille, jonka kerrotaan ostaneen kaikki juhlapäivän kuvausoikeudet. Sen lisäksi, että tuleva Westin herrasväki kauppaa häitään, on myös tabloidien sivuilla viihtyvä Kimin äiti Kris Jenner kunnostautunut kuvakauppojen hieromisessa. Jennerin tiedetään myyneen parin hääkuvaa etukäteen neljällä miljoonalla dollarilla.

Tuleva Westin pariskunta huolehtii vieraistaan mallikkaasti, ja heidät lennätetään hääparin piikkiin Ranskasta Italiaan seremoniaa varten. Häät piti ensin järjestää Ranskassa, mutta paikka vaihtui viime metreillä ilmeisesti lakisyistä saapasmaahan.