Krista Siegfrids nauttii helleaallosta – tietenkin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea taannoin Euroviisuissa edustanut laulaja Krista Siegfrids nähtiin taannoin Voice Kids -ohjelmassa. Parhaillaan Krista keikkailee aktiivisesti ja työstää samalla uutta albumiaan Ruotsissa. Vaalea kaunotar ehtii kuitenkin kiireiltään myös rentoutumaan.

Krista Siegfrids on julkaissut viime päivinä Instagramissa näyttäviä kuvia, joista eräässä hänet nähdään esiintymislavalla housuttomana ja toisessa ottamassa aurinkoa bikineissä. Ensinmainitun Krista on omistanut vihaajilleen.

– This pic is dedicated to my haters. I’m not wearing pants and I’m not going to either! If you’re here on my page you will just have to look at this ass that you call fat biatches and trolls!

Muissa kuvissa Krista nauttii siis luonnosta bikineissä.