Prinsessa Leia otti aurinkoa bikineissä – tätä et ole nähnyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Carrie Fisher tunnetaan parhaiten prinsessa Leia Organan roolistaan alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Taannoin Fisher joutui huumekohun keskiöön, sillä vanhoista valokuvista paljastui kokaiinin käyttöön vihjaavia yksityiskohtia. Nyt hänet nähdään toisenlaisessa arkistokuvassa.

Twitteristä löytyy tili, jossa julkaistaan Hollywood-elokuvien kuvauksissa ikuistettuja arkistokuvia, joita ei ole aiemmin ollut ainakaan kovin yleisessä jakelussa. Eräässä näistä kuvista nähdään kuinka Prinsessa Star Warsin Prinsessa Leian hahmoa näyttelevä Carrie Fisher ja hänen vartalostunttinsa Tracey Eddon nähdään ottamassa aurinkoa rooliasuissaan. Kuva on ikuistettu Jedin Paluu -elokuvan kuvauksissa.

55-vuotias Carrie Fisher kertoi taannoin laihtuneensa huimasti, koska hän haluaa vielä joskus mahtua Prinsessa Leian metallibikineihin. Hän laihdutti 20 kiloa Jenny Craig -dieetin avulla. Fisher oli aiemmin naimisissa muusikko Paul Simonin kanssa vuoden verran ja sai avioliiton aikana keskenmenon. Hänellä on 20-vuotias Billie Catherine -tytär Hollywood-agentti Bryan Lourdin kanssa. Näyttelijätär on kertonut avoimesti huume- ja lääkeongelmistaan sekä kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä sairastamisesta.