Tässäkö seuraava muotivillitys? Hammastatuointien suosio kasvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuoinnit ovat nykyään katukuvassa arkipäivää, ja yhä useampi ottaa sosiaalisesta asemasta, iästä ja sukupuolesta riippumatta erilaisia kuvia iholleen. Iho ei ole kuitenkaan kehon ainoa osa, johon tatuointeja voi ottaa.

Yhdysvaltain Connecticutissa työskentelevä hammaslääkäri Steven Landman tekee perinteisten hampaisiin kohdistuvien hoitomuotojen lisäksi hammastatuointeja. Tatuointeja voi tehdä ainoastaan ihmisille, joiden hampaita tullaan korjaamaan hammaskruunun avulla. Haluttu kuva maalataan kruunuun, joka puolestaan asennetaan vaurioittuneeseen hampaaseen.

Kyseessä ei ole sinänsä uusi ilmiö, sillä Steven Landman on tehnyt hammastatuointeja jo viimeisen vuosikymmenen ajan. Complex-sivuston mukaan tatuoinnint maksavat 75-200 dollaria, eli noin 55-145 euroa. Ihmiset ovat tatuoittaneet hampaisiin muun muassa urheilujoukkueiden logoja, eläinten kuvia ja Simpsonit-hahmoja.