Kolaroivat ne koiratkin… Koirien palloleikki ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoirat ovat suosittu kuvauskohde, sillä ne tarjoavat parhaimmillaan hauskoja hetkiä miljoonille ihmisille. Nykyisin monissa kameroissa, kuten iPhonessa ja GoProssa, on mahdollisuus kuvata näyttäviä hidastuksia myös lemmikkien puuhista.

YouTube
YouTube

Nyt hidastetulle videolle on päätynyt todiste siitä, ettei koirien maailmassa kaikki mene aina kuin Strömsössä. Tällä kertaa palloleikit eivät nimittäin ota onnistuakseen perheen kahdelta koiralta, jotka epäonnistuvat molemmat pallon kiinni saamisessa. Paras osa nähdään kuitenkin vasta videon lopussa, kun koirat törmäävät toisiinsa – eivätkä saa palloa kiinni.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat