Mies rakensi käsiinsä hengenvaaralliset Wolverine-teräskynnet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen X-Men -elokuvia nähnyt muistaa varmasti Hugh Jackmanin roolihahmo Wolverinen käsissä olevat massiiviset käden sisältä ilmestyvät kynnet. Taannoin Jackman kertoi leikanneensa melkein peniksensä irti käydessään terävät kynnet käsissään vessassa elokuvan kuvaustauolla.

YouTube
YouTube

Elokuva on tietenkin fiktiota, mutta Wolverinen kynnet eivät. Ainakaan enää. Eräs oman elämänsä Pelle Peloton on nimittäin rakentanut käsiinsä aidot teräskynnet, jotka tosin toimivat elokuvasta poiketen paineilmalla. Joka tapauksessa tulos on melko vaikuttava, ja esimerkiksi Suomessa tällaiset teräaseet olisivat yksiselitteisesti laittomia yleisellä paikalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat