Poika säikytteli isäänsä sydänkohtauksen partaalle – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Varsinkin nuoremmat sukupolvet tykkäävät välillä pilailla muiden kustannuksella. Pieni pilailu tunnetusti piristää päivää kuin päivää. Nyt eräs nuorukainen on hyödyntänyt ahkerasti sitä tosiasiaa, että hänen isänsä säikähtää todella helposti.

YouTube
YouTube

Nuorukainen onkin ottanut tavakseen säikäytellä isäänsä jatkuvasti. Poika on myös kuvannut säikyttelynsä videolle. Näistä tilanteista hän on koonnut hauskan koostevideon, jolla nähdään, että isä on totisesti herkkä äkillisille äänille.

Pojan ei tarvitse edes huutaa isänsä läheisyydessä, kun tämä jo huudahtaa säikähtäneenä. Poika saa tämän säikähtämään jopa vain sanomalla esimerkiksi Lizzie McGuire tämän selän takana. Hauskaa koostevideota on käyty ihailemassa YouTubessa jo lähes 380.000 kertaa.