Poikabändit saavat huutia suomalaisvideolla: ”On Erection”

Viihdeuutiset · Stara.fi

50 miljoonaa YouTube-katselua urallaan kerännyt suomalainen huumoriryhmä Justimus parodioi tänään julkaistulla ja Turkin Alanyassa kuvatulla On Erection -musiikkivideolla nuorison keskuudessa suurta suosiota nykyisin nauttivia poikabändejä.

YouTube
YouTube

– Lähinnähän tässä parodioidaan nimestäkin arvaten One Directionia, mutta niinku mistään parodiasta, ei tästäkään kuulu vetää hernettä nenään. Kyse on hyvänhenkisestä vitsailusta niinkuin aina, selventää Justimuksen Sami Harmaala.

Itse kuvaamilla videoilla nuorison sydämet valloittanut Justimus lukeutuu Suomen YouTube-pioneereihin. Vuonna 2009 perustettu Justimusfilms YouTube-kanava rikkoi viime viikolla ensimmäisenä suomenkielisenä kanavana 50 miljoonan katselukerran rajan. Kanava on kerännyt yli 270.000 tilaajaa ja se kasvaa päivittäin peräti 300 uudella tilaajalla. Justimuksen edellinen Wunderboy-musiikkivideo on kerännyt jo yli miljoona katselukertaa YouTubessa ja se nousi suoraan Suomen iTunesin ykköseksi ja virallisten listojen kärkisijoille.