5-vuotias pikkumies menehtyi syöpään – supersankarit hautajaissaattueessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsen menehtyminen on aina traagisin mahdollinen asia. Se on kuitenkin ikävä osa ihmiselämää. Nyt pieni sankaripoika Brayden Denton on menehtynyt aivosyöpään vasta viisivuotiaana. Hänen tarinansa on kuitenkin noteerattu laajasti ympäri maailmaa.

Cory Denton
Cory Denton

Brayden ei – monien muiden pikkupoikien tapaan – välittänyt juurikaan pukumiehistä ja jakkunaisista. Paitsi silloin, kun kyseessä oli supersankarin puku. Hän oli nimittäin poikkeuksellisen kiinnostunut kaikenlaisista supersankareista. Vielä eläessään pikkumies sai audienssin Universal Studioille ja tapaamaan Hämähäkkimiestä henkilökohtaisesti. Lisäksi hän näki uuden Spider-Man -elokuvan ennen ensi-iltaa.

Cory Denton
Cory Denton

Braydenille järjestettiin poikkeuksellisen näyttävät hautajaiset, joissa hänen arkkuaan kantamaan saapui poikkeuksellisen nimekäs joukko supersankareita. Supersankarien mahdolliset keskinäiset kahnaukset pantiin päiväksi sivuun, kun hautajaisiin osallistuivat muun muassa Hämähäkkimies, Thor, Teräsmies, Batman, Hulk ja Iron Man.