Tamperelaiset hieraisivat silmiään – Koskikeskuksen jättinäytöllä odottamaton näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien trendinä suurissa kauppakeskuksissa ja ravintoloissa ovat olleet suurikokoiset videonäytöt, joilla asiakkaille esitellään kulloisenkin yrityksen tarjontaa. Taannoin kaksi tällaista suurta näyttöä hankittiin myös kokonaan remontoituun Koskikeskukseen Tampereella.

Lukijan kuva
Lukijan kuva

Videonäyttöjen kuvia ohjaavia laitteistoja on olemassa monenlaisia, ja ajoittain niiden hintahaitarin alapään tuotteet sanovat sopimuksen irti tai niitä joudutaan päivittämään yllättävästi kesken kiireisimmän ajan.

Tänään Tampereen keskustassa liikkuneet saivat hieraista silmiään, kun Koskikeskuksen molemmat jättikokoiset näytöt esittelivät Windowsia. Erityishuomiota sosiaalisessa mediassa on saanut kuva, jossa Quick Time -ohjelmaa päivitettiin noin viisimetrisenä.

Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva