Lindsay juhlii rankasti Cannesissa – topless-kuva kylpyhuoneesta nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohutähti Lindsay Lohan retkahti äskettäin jälleen ryyppäämään Coachella-festivaaleilla. Tähti joutui vastikään vielä kovemman kohun keskiöön, kun hän kertoi realityohjelmassaan saaneensa keskenmenon. Väite on sittemmin kyseenalaistettu ja oli ilmeisesti valhetta.

27-vuotiaan tähden kevään aikana esitetty realitysarja floppasi Yhdysvalloissa, mutta se ei ole hidastanut Lindsay Lohanin vauhtia. Näyttelijätär on viettänyt aikaa Cannesin elokuvajuhlilla, ja ehtipä hän jopa jakaa topless-kuvan Instagram-tilillään.

Lindsay Lohan joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi myös annettuaan haastattelun Kode-lehdelle. Lopputuloksena oli tarina siitä, että Lohanilla olisi ollut suhde naimisissa olleeseen perheenisään. Hänen kerrottiin myös artikkelissa tapailleen vuosia Jared Letoa, juoneen haastattelutilanteesa vodkaa ja valittaneen sen jälkeen Jennifer Lawrencen epäaitoudesta.