Lindsay juhlii rankasti Cannesissa – topless-kuva kylpyhuoneesta nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohutähti Lindsay Lohan retkahti äskettäin jälleen ryyppäämään Coachella-festivaaleilla. Tähti joutui vastikään vielä kovemman kohun keskiöön, kun hän kertoi realityohjelmassaan saaneensa keskenmenon. Väite on sittemmin kyseenalaistettu ja oli ilmeisesti valhetta.

27-vuotiaan tähden kevään aikana esitetty realitysarja floppasi Yhdysvalloissa, mutta se ei ole hidastanut Lindsay Lohanin vauhtia. Näyttelijätär on viettänyt aikaa Cannesin elokuvajuhlilla, ja ehtipä hän jopa jakaa topless-kuvan Instagram-tilillään.

Lindsay Lohan joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi myös annettuaan haastattelun Kode-lehdelle. Lopputuloksena oli tarina siitä, että Lohanilla olisi ollut suhde naimisissa olleeseen perheenisään. Hänen kerrottiin myös artikkelissa tapailleen vuosia Jared Letoa, juoneen haastattelutilanteesa vodkaa ja valittaneen sen jälkeen Jennifer Lawrencen epäaitoudesta.

Uusimmat