Suomen euroviisuhitti nousi Britannian singlelistalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa upeasti edustaneen Softenginen ensimmäinen single Something Better on noussut Iso-Britanniassa ja Irlannissa viralliselle singlelistalle. Suomessa jo aiemmin hitiksi noussut kappale tekee samalla historiaa ulkomaisilla hittilistoilla.

Iso-Britannian listalla kappale on sijalla 93. ja Irlannissa sijalla 72. Something Better nousi 24 maassa iTunes-listalle ja 9 maassa kappaleiden jakamista mittaavalle Spotify Viral -listalle. Lisäksi kappaleen YouTube-katselukerrat ja Spotify-streamit ovat ylittäneet komeasti miljoonan rajapyykin. Softengine julkaisee seuraavan singlensä Yellow House lähiviikkoina.

– Yellow House on naisäänestä koottuun riffiin perustuva leijuva alternative rock -biisi, jossa on vahvasti vaikutteita myös indiestä sekä elektronisesta tanssimusiikista, laulaja Topi Latukka kuvailee.