Vaimo haukkui Jabba The Hutiksi – mies laihdutti 120 kiloa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tähtien sota -elokuvissa nähty Jabba the Hutt on isokokoisuudestaan tunnetty rikollispomo. Niinpä eräs brittimies ymmärrettävistä syistä ei ollut kovinkaan ilahtunut, kun hänen vaimonsa kutsui häntä koonsa puolesta Jabba the Huttiksi.

Alan Oates päätti tehdä painolleen jotain kuultuaan vaimonsa pysäyttävän kommentin. Brittimies on sittemmin laihduttanut päätä huimaavat 120 kiloa puolessatoista vuodessa, Metro uutisoi. Helen-vaimo osui siis kommentillaan melko arkaan paikkaan. Katso kuvat tästä.

55-vuotias mies suoritti hurjan urakkansa oikean ruokavalion ja säännöllisten kävelylenkkien avulla. Oates liittyi myös Slimming World -laihdutusryhmään. Mies ja hänen vaimonsa ovat molemmat todella innoissaan hänen uudesta olemuksestaan, sillä Helen on kertonut vihdoin saaneensa aviomiehensä takaisin.