Will Smith perheenäidille: ”Tyttäresi on raskaana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtipari Will Smith ja Jada Pinkett-Smith kuuluvat viihdemaailman pitkään yhdessä pysyneisiin pareihin, joiden tosin huhuttiin viime vuonna eronneen. Kyse oli vain huhuista, mutta sittemmin oma jälkikasvu on aiheuttanut ongelmia.

Kerroimme äskettäin kuinka 13-vuotias Willow-tytär julkaisi kuvan, jossa hän oli sängyssä 20-vuotiaan miehen kanssa. Nyt lastensuojeluviranomaiset ovat ottaneet asian käsittelyynsä. Tänään Will Smith on kuitenkin otsikoissa paremmissa merkeissä, joskin aihe liittyy tälläkin kerralla lapsiin.

Instagram
Instagram

Supertähti oli nimittäin mukana kertomassa perheenäidille, että tämän Emily-tytär on raskaana ja odottaa lasta. Emily oli tavannut Smithin kahvilassa ja pyytänyt tätä mukaan omaan jo muutenkin huomattavan suureen yllätykseen. Perheellä ja ystävillä taisi olla ihmettelemistä sekä raskausuutisessa että Smithissä – ja siinä liittyvätkö ne jotenkin yhteen.

Viime vuonna liikkui huhuja muun muassa siitä, että Jada Pinkett Smithillä olisi ollut suhde ystävänsä Marc Anthonyn kanssa. Tähti kiisti tuolloin asian. Aviopari ikuistettiin samoihin aikoihin edustustilaisuuksissa useita kertoja ilman sormustaan.