Petri Kontiolan englanninkielinen haastattelu naurattaa YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi otti hetki sitten täpärän, mutta sitäkin tärkeämmän voiton Kanadasta jääkiekon MM-kilpailuissa. Valtaosan ottelusta selvästi altavastaajana pelannut Suomi pääsi siten kuin varkain mitalipeleihin, ja Kanada passitettiin puolestaan kotimatkalle.

Eräs pelissä erityisen huonosti menestyneistä pelaajista oli Petri Kontiola, joka kadotti kiekon lukuisia kertoja. Lopulta Kanada teki johtomaalin Kontiolan virheestä. Toisella erätauolla Kontiola pyydettiin englanninkieliseen televisiohaastatteluun, mutta hänen tunnelmansa eivät ymmärrettävistä syistä olleet kovin korkealla. Ja se näkyi vastauksissa, sillä mies vastasi jokaiseen kysymykseen ”En tiedä”.

Katso myös motocross-tähti Jere Haaviston huikea englanninkielinen haastattelu, joka keskeytyi melko lyhyeen.