Rintoja suurentavat keksit myyntiin Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintojen koko on tullut viime vuosikymmeninä yhä tärkeämmäksi naisille, ja yhä useampi ottaa poveensa keinotekoisia täytteitä saadakseen uhkeammat muodot. Silikonien lisäksi myös muita vaihtoehtoisia tapoja on esitelty lukuisia, mutta lähes aina yhtä huonolla menestyksellä.

fkuppi22052014

Nyt Japanissa on lanseerattu ehkä uskomattomin rintojan koon suurentamiseen tarkoitettu tuote. Kuluttajia nimittäin huijataan F-kuppi -nimisillä kekseillä, joiden väitetään kasvattavan rintojen kokoa nopeasti. Kaksi keksiä päivässä syövien pitäisi saada selvästi suurempi kuppikoko tuotteen sisältämän Pueraria Mirifica -ainesosan ansiosta.

Tunnettu tosiasia on, että herkkuja syömällä ja liikuntaa vähentämällä ihminen lihoo, ja lihomisen myötä myös rinnat suurentuvat. Todennäköisesti keksien terveysvaikutus perustuu lähinnä yleiseen lihomiseen.