14 ihmistä hyppäsi valtavaan kermakakkuun – melkoinen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuret kermakakut ja niissä olevat ihmiset liitetään yleensä syntymäpäiviin ja niiden yllätyksiin. Nyt Los Angelesissa on nähty kuitenkin toisenlainen tilanne, kun kadulla kärrättiin valtava kermakakku, ja siihen hyppäsi 13 naista ja yksi mies. Paikalle sattumalta osuneille silminnäkijöille tempaus oli melkoinen yllätys.

Kyseessä oli kuitenkin 24-vuotiaan näyttelijä Matthew Hicksin mainostempauksesta, jossa hän oli piilottenut kakun sisään yhden timanttisormuksen. Yksi kolmestatoista tytöstä löysi lopulta sormuksen. Ainoa kilpailuun osallistunut mies oli joka tapauksessa innoissaan tapahtuneesta, ja hän suostui vielä poseeraamaan kuvaajille kakkuisessa asussaan.

Matthew Hicks ei ole alunperin näyttelijä, vaan rakennustyömies. Tuottajat halusivat miehen kameroiden eteen, koska hän muistuttaa kovasti Prinssi Harrya.