Hugh Jackman alastomana X-Menissä: ”Kaunottaren vierestä noustaan ilman boksereita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman pääsi taannoin otsikoihin syövän takia. Hänellä todettiin kasvoissa ihon tyvisolusyöpä, joka operoitiin nopeasti pois. Tähti palasi pikaisesti takaisin töihin, ja pian hänet nähdään valkokankaalla X-Men: Days of the Future Past -elokuvassa.

Wolverinen rooliin palaava Hugh Jackman nähdään uuden elokuvan kohtauksessa ilkosillaan, vaikka strategiset paikat on tietenkin ikärajan laskemiseksi sensuroitu. Näyttelijän mukaan kyseessä ei pitänyt alun perin olla alastonkohtaus, vaan ilman rihmankiertämää esiintyminen oli tähden oma idea.

– Käsikirjoituksen mukaan olisin herännyt tuntemattoman tytön vierestä, ja olisin noussut sängystä bokserit jalassani, Hugh Jackman kuvaili Live with Kelly and Michael -ohjelmassa.

– Sanoin, etten tiedä mikä käytäntö Amerikassa on, mutta Australiassa kauniin tytön vierestä noustaan yleensä ilman boksereita, näyttelijä jatkoi.

Tähden mukaan hän ei ollut kuvauksissa täysin alastomana, sillä hänen sukukalleuksensa oli peitetty sukalla. Sukan täytyi olla kirkkaanvihreä. Tällä tavoin elokuvan jäkitylskentelyvaiheessa voitiin pitää huolta siitä, ettei valkokankaalle eksynyt mitään sinne sopimatonta.

Hugh Jackman on ollut jo pitkään naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa. Jackman on viime vuosina tähdittänyt muun muassa X Men -elokuvia. Mies nähtiin tänä vuonna valkokankaalla Wolverine-elokuvassa. Tänä kesänä hän esiintyy X Men -elokuvasarjan tuoreimmassa osassa.