Vapise Jennifer Lopez – kilpasisar tihkuu seksiä kiertueellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailmassa on viime aikoina nähty lukuisia nousevia naispuolisia hiphop-artisteja. Eräs puhutuimmista uusista naisräppäreistä on australialainen Iggy Azalea. Rohkeissa asuissa usein nähtävä Iggy syytti taannoin Miley Cyrusia tyylinsä varastamisesta.

Nyt Iggy on kuvattu New Classic -kiertueellaan Kanadassa, jossa tyyli oli melkoisen mileycyrusmaista, sillä popkaunotar ei liikoja paljasta pintaa peitellyt. Samalla Azalea haastoi myös latinokaunotar Jennifer Lopezia, joka on viime aikoina nuorentanut huomattavasti tyyliään niin lavalla kuin lavojen ulkopuolella.

Iggy Azalea paljasti taannoin Hot 97 -radiokanavan haastattelussa joutuneensa parantamaan keikkojensa turvatoimia röyhkeäksi yltyvien fanien vuoksi. Yleisön edustajilla on nimittäin ollut paha tapa kouria hänen intiimialueitaan tähden harrastettua crowd surfingia, eli oltuaan väkijoukon kannateltavana keikoillaan.

24-vuotias Izzy Azalea julkaisi taannoin Change Your Life -musiikkivideon, jossa hän esittää burleskistripparia. Sydneyssä syntynyt naisräppäri nähdään pätkällä yläosattomissa, kun hän nousee ilman bikiniyläosaa ylös uima-altaasta. Iggy kiehnää myös sängyn päällä alusvaatteisillaan tiikerinpoikasen kanssa.