Vuosikymmenen häät alkavat – Kimikään ei tiedä mitä odottaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Median valokeilassa kylpevän parin Kim Kardashianin ja Kanye Westin häät käynnistyvät tänään ennakkojuhlilla Ranskassa. Kerroimme äskettäin, että vieraat ovat olleet jo ennen juhlia kypsiä Kanyen mielivaltaiseen käyttäytymiseen, sillä hääjuhlien suunnitelmia muutellaan jatkuvasti. Edes Kim ei tiedä mitä kaikkea juhlilta odottaa.

TMZ paljastaa äskettäin julkaistussa uutisessaan, että Kim Kardashianilla ei periaatteessa ole ollut osaa eikä arpaa omien hääjuhliensa valmistelemiseen. Tämä siksi, että Jumalaan itseään vertaavan räppärimies Kanyen pakkomielteenä on järjestää kaikki perheen asiat – ilmeisesti häitä myöten.

Kaikki menee lähipiirin kertoman mukaan tulevan aviomiehen ehdoilla ja suunnitelmien mukaan. Kanye on muun muassa estänyt Kimiltä puhelimen ja netin käyttämisen. Kanye West on astunut toimissaan paranoian puolelle ja kerroimme hiljattain, että vieraiden mitta alkaa olla täysi.

Kanye West viljelee nimittäin tahallisesti väärää tietoa häistään eri ihmisille, jotta hän pystyisi narauttamaan tapahtumasta etukäteen lehdistölle tietoja vuotavat henkilöt. Hän saattaa ilmoittaa häihin liittyvistä muutoksista tekstiviestillä ja perua muutokset muutaman tunnin kuluttua. Juhlia on yhteensä kolme, joista ensimmäiset vietetään tänään Ranskassa ja kaksi muuta Italian Firenzessä.