KOFF tukee uusia suomalaisyhtyeitä ja -artisteja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olutmerkki KOFF etsii nousevia tähtiä Suomen rock-taivaalle, ja tarjoaa uusille kyvyille keikkoja niin ravintoloihin kuin tapahtumiinkin. Verkkosivulla www.koff.fi on avattu 1st Warning –palvelu, jonne tulevat tähdet voivat ladata materiaaliaan.

Ravintolat ja keikkajärjestäjät voivat poimia tuoreita, nälkäisiä esiintyjiä ohjelmistoonsa samasta palvelusta. KOFF Rock järjestää myös 1st Warning -keikkoja mm. Helsingin Tavastialla. Projektin taustalla vaikuttaa useita musiikin ympärillä kunnostautuneita ”kummisetiä”, jotka esimerkiksi nostavat sivustolta omia suosikkejaan esille.

Kummisetien kaartin tässä vaiheessa muodostavat Tavastian Juhani Merimaa, Rumban päätoimittaja Teemu Fiiilin, 69 Eyes –yhtyeen Jussi 69, toimittaja Jone Nikula ja Jonen Kesäpojat, Olli Herman, Herra Ylppö sekä Marko Annala. Tavastian keikkojen lisäksi 1st Warning näkyy ja kuuluu esimerkiksi Tuska-, Sonisphere-, Ilosaarirock- ja Ruisrock-festareilla sekä Helsingin lisäksi Tampereella ja Turussa. Palveluun on tullut reilussa kuukaudessa jo yli sata ilmoittautunutta artistia

– 1st Warning ei ole yksittäinen kilpailu, vaan jatkuvaa tekemistä suomalaisen rockin puolesta. KOFF on ollut mukana suomalaisessa rockissa jo kauan, tänäkin kesänä olemme yhteistyökumppanina suurimmassa osassa festareita. Tavoitteenamme on löytää tänä vuonna jo satoja keikkakelpoisia kokoonpanoja, KOFF-oluen tuotepäällikkö Harri Rantala kertoo.