Morgan Freeman hengitti heliumia – tunnistaisitko?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosikkinäyttelijä Morgan Freeman on tehnyt pitkän ja palkitun uran Hollywoodissa. 76-vuotias veteraanitähti ei osoita urallaan hidastamisen merkkejä, sillä hänet nähtiin esimerkiksi viime vuonna elokuvissa Olympus Has Fallen ja Oblivion.

Nyt mies tähdittää Science Channelin Through the Wormhole -ohjelmaa, jossa hän kertoo erilaisista universumin ihmeellisyyksistä. Dokumenttisarja sai hauskan aloituksen heliumpallon kanssa, kun Freeman imi heliumia pallosta alkupuheensa aikana. Tilanne liittyi menestysnäyttelijän selittämiin tieteen erikoisiin tilanteisiin.

Morgan Freeman loukkaantui vuonna 2008 vakavasti auto-onnettomuudessa. Näyttelijän vasen käsi murtui käsivarresta ja kyynärpäästä ja hän sai rajun iskun myös olkapäähänsä. Vammoja korjailtiin 4,5 tuntia kestäneen leikkauksen avulla, mutta Freeman kärsii edelleen hermovaurioista kädessä. Ensimmäisen Oscar-patsaansa Freeman sai parhaasta miessivuosasta Clint Eastwoodin ohjaamasta elokuvasta Million Dollar Baby.