Ohhoh, David Beckham ei ollut luokkansa paras jalkapallossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

David ja Victoria Beckham ovat kotimaassaan Britanniassa huippujulkkiksia, ja tunnettuja muoti-ikoneita myös muualla päin maailmaa. Futari kertoi äskettäin julkisuudessa, että haluaisi Brad Pittin esittävän häntä, mikäli miehestä tehtäisiin elämäkertaelokuva.

Nyt Beckham on paljastanut mielenkiintoisen yksityiskohdan kouluajoiltaan. Tuleva maailmantähti ei nimittäin yllättäen ollut koulussa edes luokkansa paras jalkapalloilija Chase Lanen koulussa Lontoon Chingfordissa. David paljasti asian vieraillessaan entisessä koulussaan, Metro uutisoi.

38-vuotias Beckham paljasti taannoin joutuneensa 16-vuotiaana tekemään jotain, mikä tuntuu hänestä vieläkin epämukavalta. Miehen täytyi masturboida tiimiveljien edessä brittifutislegenda Clayton Blackmoren kuvan edessä.

– Kaikki kävivät läpi initiaation nuorten joukkueessa, se oli eräs epämiellyttävimmistä asioista, kommentoi Beckham TMZ-sivustolle.

Kerroimme aiemmin tänä vuonna, että David Beckham jäi eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan urastaan 20 vuoden jälkeen. Mies on ehtinyt potkimaan palloa muun muassa Manchester Unitedin, Real Madridin, Los Angeles Galaxyn, A.C. Milanin ja Paris Saint-Germainin joukkueiden riveissä. Hän on ollut vuodesta 1999 lähtien naimisissa Victoria Beckhamin kanssa ja parilla on neljä yhteistä lasta.