Jennifer Lawrence avoimena: ”Yritin pissata seisaaltani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-kaunotar Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. Ulkoisen kauneutensa ja näyttelijäntaitojensa lisäksi maanläheisestä asenteestaan tunnettu neitokainen tekee ajoittain hulvattomia paljastuksia yksityiselämästään.

Nyt leffakaunotar on paljastanut Late Night With Seth Meyers -keskusteluohjelman haastattelussa yrittäneensä nuorempana pissia seisaaltaan. Hän oli nähnyt veljensä käyvän vessassa ja päätti kokeilla itse seuraavalla kerralla samanlaista suoritusta. Se ei kuitenkaan onnistunut.

– Yllättäen meidän ei ilmeisesti pitänyt keskustella tästä asiasta tänään? Jennifer naureskeli.

Haastattelussa Jennifer paljasti myös, että hänen kaksi veljeään ovat katuneet piloja, joita he tekivät pikkusiskolleen. Näyttelijä paljasti veljiensä heittäneen hänet esimerkiksi portaita alas. Hän kuitenkin uskoo karman hoitavan homman. Kaunotar kuitenkin myönsi, että hän on sopinut perheensä kanssa, että tiettyjä tempauksia ei paljasteta julkisuuteen.

23-vuotias näyttelijätär esittää jälleen mutantti Mystiqueta X-Men: Days of the Future Past -elokuvassa. Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja-elokuvasta. Rolling Stone -lehti ylisti taannoin Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.