Kylie Minoguen povi mykisti julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin oma Kylli-täti, eli virallisemmin Kylie Minogue, julkaisi 14. maaliskuuta uuden Kiss Me Once -albuminsa. Kyseisellä levyllä on suomalaistuottaja MGI:n kappale Les Sex. Laulaja on taannoisen hiljaiselonsa jälkeen taaas aktivoitunut julkkisrintamalla.

Parhaillaan Kylie Minogue on Cannesin elokuvafestivaaleilla, jossa hänet kuvattiin eilen. Poptähti oli poistumassa Hotel Martinezista upeassa iltapuvussa, jonka etumus ei ainakaan liikoja peitellyt.

45-vuotiaan Kylie Minoguen taannoinen Kiss Me Once on hänen ensimmäinen studioalbuminsa sitten vuonna 2010 julkaistun Aphrodite-albumin. Albumin vastaavana tuottajana on toiminut Kylien lisäksi Sia, joka on myös kirjoittanut albumin nimikkokappaleen. Minoguen uusiin aluevaltauksiin kuuluu tuomarointi The Voice UK televisioohjelmassa, minkä lisäksi kaunotar tulee myös toimimaan tuomarina The Voice Australiassa, jonka kuvaukset alkavat myöhemmin tänä vuonna.