Sekopäinen lumilautatempaus videolle – hyppy kerrostalon katolta toiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lumilautailijat ja skeittarit ovat perinteisesti kuvanneet suorituksiaan videoille jo vuosikymmeniä ennen kuin nettivideoista tuli suosittuja. Niinpä lajien harrastajat lukeutuvat yhä edelleen tuotteliaimpiin videoiden tekijöihin. Nyt verkossa nähdään poikkeuksellisen uskalias suoritus.

YouTube
YouTube

Lumilautailija Dan Brisse on alan ammattilainen, mutta se ei estä häntä tekemästä toinen toistaan hurjempia ja vaarallisempia tempauksia. Videolla hän suoriutuu tyylikkäästi tempusta, joka olisi voinut maksaa jollekin toiselle ihmiselle hengen. Brisse nimittäin hyppää kerrostalon katolta toiselle. Hänet vedetään vauhtiin auton perässä olevalla narulla, ja sen jälkeen edessä onkin äkkipudotus.