Vauvauutinen Bel Airin prinssin tunnuskappaleella – upea tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä WIll Smith nousi suuren yleisön tietouteen Bel Airin prinssi -komediasarjan myötä. Sarjassa kuultiin myös miehen muusikontaitoja The Fresh Prince of Bel-Air -tunnuskappaleen muodossa. Nyt kappale on saanut aivan uuden elämän erään pariskunnan käsittelyssä.

YouTube
YouTube

Kaksikko muokkasi kappaleesta täysin oman versionsa, jossa he kertovat muutostaan Phoenixvilleen. Amerikkalaispariskunta teki kappaleeseen myös siihen sopivan hauskan musiikkivideon. Kappaleen todellinen idea valkenee kuitenkin vasta loppua kohden.

Nainen ja mies nimittäin kertovat kappaleen myötä odottavansa lasta. Hauska musiikkivideo onkin upea tapa ilmoittaa tulevasta perheenlisäyksestä. Bel Airin prinssistä vaikutteita ottanut vauvailmoitus on kerännyt YouTubessa jo lähes 80.000 katselukertaa.