Haluatko tuhota naapurisovun? Ota mallia tästä amerikkalaismiehestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joka kuukausi lukemattomat suomalaiset muuttavat uuteen kotiin, ja samalla he saavat myös uudet naapurit. Kerrostaloissa tunnetaan naapurit melko harvoin, mutta omakotitaloissa tilanne on aivan toinen.

YouTube
YouTube

Nyt amerikkalainen Patrick Bailey näyttää miten ei kannata toimia muuton jälkeen. Alueelle omakotitaloon muuttanut Patrick Bailey päätti esitellä itsensä kertaheitolla koko naapurustolle järjestämällä aamutuimaan pienimuotoisen show’n pihamaallaan. Hän hankki pihalle äänentoistolaitteet ja päätti esittää tilanteeseen sopivan rock-kappaleen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat