Lana Del Rey oli kieltäytyä Kimin ja Kanyen hääkeikasta – valtava rahapalkkio muutti mielen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muun muassa kuninkaallisia, Obaman perheen, Oprahin sekä Nelson Mandelan lesken häihinsä kutsuneet Kanye West ja Kim Kardashian ovat tämän hetken kuumimmat nimet viihdemaailmassa. Parin häitä juhlitaan tänä viikonloppuna Italian Firenzessä.

Lana Del Reyn Young and Beautiful -kappale lukeutuu Kim Kardashianin suosikkeihin, ja pariskunta halusikin laulajattaren esiintymään häihinsä. Lana ei aluksi suostunut, mutta hääparin onneksi neitokaisen mieli muuttui Kanyen tarjottua hänelle mittavaa palkkiota esiintymisestä.

The Mirror -lehden mukaan Kanye Westin Lana Del Reylle tarjoama esiintymispalkkio on kuusinumeroinen summa. Kim Kardashian on ilmaissut muun mussa Twitter-tilillään rakkautta 27-vuotiaan laulajakaunottaren Young and Beautiful -hittiä kohtaan, ja Kanye palkkasi vaskiyhtyeen esittämään kappaletta kosiessaan tyttöystäväänsä San Franciscossa viime lokakuussa.