Mallikuvan photoshop-moka ällistyttää – mitä vartalolle tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkia malli- ja mainoskuvia käsitellään nykyisin enemmän tai vähemmän digitaalisena jälkikäsittelynä. Usein kuva muuttuu ammattilaisen käsissä hyvinkin paljon, kun mallin vartalo, kasvot ja muut ruumiinosat muokataan uuteen uskoon. Aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Ann Taylor LOFT
Ann Taylor LOFT

Julkisuudessa nähdään usein mainoskuvia, joiden kuvankäsittely on mennyt pahasti pieleen esimerkiksi silkan huolimattomuuden vuoksi. Nyt tuoreimmassa kuvamokassa nähdään Ann Taylor LOFT -kampanjan mallikaunotar, jolle on tapahtunut eräässä kuvassa jotain selittämätöntä. Hänen kätensä on nimittäin kasvanut huomattavasti pituutta ja vartalo näyttää katkenneen kahtia lantion yläpuolelta.

Ann Taylor LOFT on kiistänyt kuvankäsittelyvirheen ja kertonut, että kuvasta poistettiin ainoastaan mallin tatuointi. Epäilyt kuvankäsittelystä yritys panee oudon kuvakulman syyksi, Jezebel uutisoi.